Budgetcoaching

Heb jij aan het einde van het geld ook een stukje maand over? Vraag je je elke maand opnieuw af welke raam je hebt laten openstaan of door welke deur je geld is gaan lopen? Je blijft die grote investering maar uitstellen, ook al zou je niks liever willen? Keep on reading!

Herken jij jezelf in de volgende zaken?

 • Je wilt je financiën dringend op orde brengen
 • Je geld beter leren beheren
 • Je vraagt je af waar al je geld naartoe gaat
 • Een overzicht krijgen van je inkomsten en uitgaven
 • Je wil meer sparen
 • Je wil een grote investering plannen
 • Je hebt schulden
 • Je wil je kinderen of jezelf een appeltje voor de dorst geven

  Dan is een budgetcoach jouw partner in crime!

Het belang van een budget

Een budget opstellen is belangrijk voor zowel gezinnen als bedrijven. Een inzicht hebben in je inkomsten en uitgaven is een must! Zo zal je ontdekken dat je misschien meer geld uitgeeft aan bepaalde zaken dan je in je hoofd had of zie je in dat bepaalde kosten posten in je huishouden onnodig hoog zijn.

Een budget verteld je waar je geld heen moet, in plaats van jezelf af te vragen naar waar het is – Balanced Living.

Gun jezelf dat plezier

Leven op budget klink heel negatief. Laat me je vertellen dat dat het niet is! Een budget geeft je simpelweg meer inzicht en op lange termijn zelfs meer vrijheid, zo kom steeds dichter bij je dromen en doelen. Neem opnieuw controle over je eigen financiën en laat jezelf aangenaam verassen aan het einde van de maand.

Wat doet een budgetcoach?

 • Je financiën in kaart brengen
 • Een plan van aanpak opstellen op maat
 • Leren budgetteren
 • Advies geven over financiële keuzes
 • Advies geven hoe je leert sparen/beleggen
 • Je leren slim om te gaan met geld
 • Schadelijke gewoonten een halt toe roepen
 • Wegwerken van eventuele schulden

Leer slim omgaan met geld

Creëer met behulp van je coach een hele nieuwe mindset. Je uitgaven aanpassen is niet iets dat je zomaar even doet. Vaak hang je vast in schadelijke gewoonten, terwijl je dit zelfs niet eens door hebt. Een budgetcoach kan je helpen met het aanleren van efficiënte technieken om duurzame investeringen te maken en een extra centje opzij te zetten.

Ga terug in een financieel gezonde situatie leven.

wist je dat

Budgetteren je de vrijheid kan geven om meer te kunnen uitgeven? Wanneer je een duidelijk structuur in je financiën brengt, Je automatisch meer geld over hebt?

Ons aanbod

k

1-1 Coaching

Een gesprek in je eigen vertrouwde omgeving? Dat kan. Bij een 1-1 sessie heb je de keuze om bij mij op kantoor te komen of deze bij jou thuis te laten plaatsvinden.

Online coaching

Geen zin om in de file te staan, woon je te ver of blijf je simpelweg liever in je eigen vertrouwde omgeving?
Dan is de optie online coaching de juiste keuze voor jou.

 

Start to budget Masterclass

De start to budget masterclass is dé financiële basistraining voor wie aan de slag wil met zijn geldzaken. Wil jij graag orde op zaken stellen? Klik dan hier voor meer info over deze masterclass.

"De budget tool doet ons bewuster omgaan met onze aankopen en doet ons nadenken of we echt iets nodig hebben. Doordat we al onze uitgaven registreren zorgt dit voor meer bewustwording. En volgens mij zorgt dit er op zijn beurt voor dat we minder geld spenderen. Extra spaarcentjes dus!"

Linda, uit privacy overweging worden hier fictieve namen weergegeven.

Hey, ik ben super blij met de tool! Ik kan redelijk goed sparen, maar ik geef nog regelmatig te veel geld uit aan dingen die ik niet nodig heb. Toe ik dit allemaal bij elkaar optelde schrok ik enorm! Ik wist van sommige vaste lasten zelfs niet hoeveel ik eraan uitgaf. Ik merkte ook op dat ik niet echt wist hoeveel ik per maand uitgaf aan bepaalde dingen zoals bv mijn auto.

Sofie, uit privacy overweging worden hier fictieve namen weergegeven.

Hey, dankjewel voor de template! Hij is heel overzichtelijk en makkelijk in te vullen. Het geeft me nu al meer inzicht in mijn uitgaven. Het geeft ook extra motivatie om onder het budget te blijven en op het einde van de maand iets meer te sparen! Ik blijf je tips zeker volgen.

Annie, uit privacy overweging worden hier fictieve namen weergegeven.