Our Best

Budgetcoaching

 

Process

OUR COACHING PROCESS

Truth bomb: een budgetcoach is niet alleen van onschatbare waarde als je schulden hebt, integendeel! 

Jouw eigen

BUDGETCOACH

Of je het nu inderdaad niet al te breed hebt, of er al warmpjes bij zit en je afvraagt hoe het nog beter kan: een budgetcoach helpt je every step of the way!

“Want budgetteren betekent niet minder uitgeven, wel efficiënter spenderen.” Djennah

Zie me dus als jouw persoonlijke financiële goeroe! Ik doe je inzicht krijgen in je financiën en help je om een nieuwe, krachtige mindset rond geld te ontwikkelen. Om zo het leven te leiden dat je voor ogen hebt én verdient. Haloa, wuivende palmbomen!

DE BUDGET BRUNETTE TO THE RESCUE!

HOW IT WORKS

Ik weet het als geen ander: krabben aan het einde van de maand is geen pretje. Je droomhuis voorbij blijven rijden terwijl je weet dat je het geld op deze manier niet bij elkaar krijgt voor je 80ste ook niet. 

Dankzij mijn budgetcoaching pak jij het he-le-maal anders aan. Slimmer, sneller en eenvoudiger… Met gegarandeerd resultaat. Dankzij je budget weet je nu waar je geld naartoe moet, in plaats van je af te vragen waar het naartoe gevlogen is.

 

Vraag jezelf eens af…

BEN JIJ DIT?

  • Je wil je financiën dringend op orde brengen
  • Je wil je geld beter leren beheren om slimmere beslissingen te maken
  • Je vraagt je af waar al je zuurverdiende centen naartoe gaan
  • Je wil een overzicht krijgen van je inkomsten en uitgaven om te plannen wat je wanneer uitgeeft
  • Je wil (meer) sparen, maar weet niet hoe
  • Je wil een grote investering plannen
  • Je hebt schulden
  • Je wil je kinderen of jezelf een sappige appel voor de dorst geven.

Heb je een of meer dingen afgevinkt? Dan ben ik jouw budgetcoach in crime! Jep, jouw beste leven ligt binnen handbereik.

Dream big, we’ll make it happen.

COACHING

Wat win je met mij als budgetcoach?

Ik ga je niet gewoon vertellen om minder uit te geven. Want – newsflash – dat werkt niet. Vaak zit je namelijk vastgeroest in destructieve patronen waarvan je zelfs niet wist dat je ze had.

Vergelijk het met een dorre plant (plantmoms, where you at?). Zolang jij niet precies weet of je ‘m nu te veel of te weinig water geeft, of de potgrond nog goed is en of hij niet ziek is, kun je ‘m niet opnieuw veranderen in die weelderige groene pracht der natuur. 

Wat doe ik dan wel? Ik coach je naar een ijzersterke mindset rond geld. We gaan die oude patronen blootleggen, aanpakken en ervoor zorgen dat jouw bankrekening ook weer floreert. Zo ontdek je misschien dat je aan sommige dingen meer geld uitgeeft dan je in je hoofd had. Of besef je plots dat bepaalde kostenposten in je huishouden onnodig hoog zijn.

Je budget is where the magic happens. Je krijgt meer inzicht en op langere termijn zelfs meer vrijheid. Je leert efficiënte technieken aan om slim te investeren én een extra (dik) centje opzij te zetten. 

Probeer het eens uit en you’ll see: dankzij die duurzame veranderingen in je mindset en in de praktijk worden je grote doelen en dromen werkelijkheid nog voor je ‘geld’ kunt zeggen.

CONCREET

Z

We brengen je financiën in kaart

Z

We stellen een plan van aanpak op dat past bij je toekomstvisie 

Z

Je leert budgetteren om je geld efficiënt te spenderen

Z

Je krijgt financieel advies om top notch keuzes te maken

Z

Je leert doeltreffend te sparen als een pro

Z

We werken eventuele schulden weg

Z

We breken met je oude, destructieve geldpatronen

Z

Je kweekt een krachtige geldmindset waardoor je beseft dat de sky allerminst the limit is

Process

OUR COACHING OPTIONS

Hoor je de euro’s al rollen? Mooi! Nu nog je formule kiezen:

Online coaching

Het grote voordeel?
Je kijkt waar en wanneer je wil, op je eigen tempo. Zo pas je alle tips en tricks toe wanneer het voor jou het beste past. Of dat dat nu op zondag in je pyjama boven een kom cornflakes is, in killer heels voor je op restaurant gaat, of in het kleinste kamertje (wel je handen wassen, please!).

Via kick-ass videolessen en mindblowing oefeningen leer ik je de ins & outs van je financiën. Je krijgt alle handvaten en tools aangereikt, het is aan jou om ermee aan de slag te gaan en je geldzorgen vaarwel te kussen! So long, b*tches!

1-1 Coaching

Ah! Het neusje van de zalm. Zit je echt met de handen in het haar? Wil je je financiën van de eerste keer helemaal juist aanpakken? 

Of ben je al aardig op weg maar wil je net die extra, gouden tip?

Dan is een individuele sessie of traject the perfect fit voor jou! Samen bouwen we aan jouw persoonlijke, straffe plan voor de toekomst. Geen fluff of vage theorieën, beloofd. Wel een waterdichte aanpak die werkt en op termijn sappige vruchten afwerpt.

We starten met een vooraf vastgesteld traject om daarna dieper in jouw persoonlijke toekomstvisie te duiken. Fysiek of online? It’s all up to you dear. Wat je ook kiest: persoonlijker dan dit wordt het niet.

Groepen&workshops

Het grootste duwtje in de rug? Merken dat je niet alleen bent met je financiële zorgen.

Tijdens de groepscoachings en workshops ontmoet je in een veilige groep gelijkgestemde zielen die net zoveel dromen hebben als jij. De groepjes zijn klein én discretie staat er op nummer 1. Je leert elkaar kennen, wisselt ervaringen uit en wie weet vind je er wel vrienden voor het leven.

De reis naar financiële rust wordt zoveel leuker met andere metgezellen aan je zijde en mij als je persoonlijke gids! All aboard!

Djennah geeft super waardevolle tips rond financiën. Ik dacht dat ik alles op orde had maar door haar expertise en tips heb ik toch nog vooruitgang gemaakt. ❤️

Lindsay Domen

HOW IT WORKS

MIJN MANIER VAN WERKEN

Een goede match tussen coach en coachee? Da’s pas vuurwerk! Om jou goed te kunnen begeleiden wil ik weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Wat is jouw verhaal? Waar worstel je mee? Wat zijn jouw grootste dromen? Yes dear, hier speel jij de hoofdrol!

Eerst nog wat aftoetsen? Boek je gratis budgetcheck. Daarin nemen we je huidige financiële situatie, je doelen en wensen onder de loep. Je krijgt advies op maat waarmee je er meteen invliegt! Daarna kun je nog altijd beslissen of je in een traject stapt.

Boek je meteen een online of persoonlijk traject? Dan is de volgende stap het intakegesprek. Daar vertel me je jouw verhaal, je doelen en/of je pijnpunten. Op basis daarvan bepalen we samen hoe we die aanpakken tijdens je traject. Zo heb je meteen een lijstje bij de hand als extra motivatie wanneer het even minder gaat.

 

 

 

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

is budgetcoaching wel iets voor mij?

Budgetcoaching is iets voor jou als jij vooruit wil met je financiën, ongeacht in welke situatie je nu zit. Je hoeft echt geen schulden te hebben om mij als je budgetcoach in te schakelen. Misschien ben jij al fantastisch bezig, maar heb je graag nog wat extra handvaten of tips? Then I’m your girl!

Waar vinden de sessies plaats?

Er zijn twee mogelijkheden voor het volgen van persoonlijke coaching. Je kan ervoor kiezen om via zoom gecaoched te worden. Zo hoef jij je niet te verplaatsen!

De tweede mogelijkheid is bij ons op kantoor te Sint-Niklaas. Casinostraat 15.

Waarom zou ik voor jou kiezen?

Omdat ik nog niet zo lang geleden in jouw schoenen stond. Door mijn eigen struggles weet ik precies waar jouw pijnpunten liggen en wat je nodig hebt om dat droomleven te leiden. Mijn eigen ervaringen heb ik aangevuld met verschillende opleidingen om je zo nog beter te kunnen helpen. Hier ben je geen nummer, maar iemand die het waard is om gezien en gehoord te worden.

Voor welke coaching kies ik het beste?

Dat hangt af van jouw noden en de investering die je wil doen. 

Tijdens de individuele coaching word je natuurlijk het intensiefst begeleid. Daar draait alles om jou.

Tijdens de groepcoachings en workshops is er ook voldoende ruimte voor individuele begeleiding. Daarom hou ik de groepen bewust klein genoeg.

Kies je voor online coaching? Dan is de persoonlijke begeleiding minder doorslaggevend. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik je aan je lot overlaat! Ik ben altijd maar een mailtje ver!

Kan ik ook een workshop door jou laten geven?

Natuurlijk! Ik deel met plezier al mijn ervaringen en kennis rond financiën zodat anderen ook hun zorgeloze droomleven kunnen leiden. Stuur me een mail voor meer informatie.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Natuurlijk! Ik deel met plezier al mijn ervaringen en kennis rond financiën zodat anderen ook hun zorgeloze droomleven kunnen leiden. Stuur me een mail voor meer informatie.

MEER INFO?

Nog een vraag? Blijf er niet mee zitten!
Stuur me een mail & I’d be happy to help!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.