START TO BUDGETCOACH

DE MEEST COMPLETE OPLEIDING BUDGETCOACH IN VLAANDEREN

HOT TOPIC

Dat budgetcoaching een HOT topic is in Vlaanderen, daarvan hoef ik je hopelijk niet meer overtuigen. Meer dan ooit lezen we in de media over het gebrek aan ‘financiële geletterdheid’ bij de Vlamingen. Het is geen geheim dat we dat op school niet voldoende meekrijgen. De stelling van Pythagoras staat in de eindtermen, maar iets simpels als zoveel verdien je en dat zijn je kosten… Oh nee hoor!

Daar wil ik als budgetcoach iets aan veranderen. De vraag naar financiële opleidingen is groter dan ooit en het is dan ook tijd dat ik toegeef dat ik het niet langer alleen kan.

Ik heb een uniek concept bedacht dat jou niet alleen als budgetcoach een kickstart geeft, maar ook als ondernemer. De combinatie van die twee zaken in één opleiding is uniek in Vlaanderen en daarom wil jij dit niet missen!

Reality check

Z

Er Denken aan de toekomst. Daar krijg je ‘t warm en koud van, want je kan (bijna) nooit geld opzij zetten om te sparen.

Z

Vakantiegeld en eindejaarspremie? Die zijn voor grote rekeningen. Leuke extra’s en toffe uitstapjes moet ik altijd links laten liggen.

Z

Ik wil heel graag sparen voor later, maar dat lukt (niet) meer. Ik weet niet goed hoe ik mijn spaarpotje nog meer kan spijzen.

Z

Ik voel me schuldig omdat ik geen grip heb op mijn geld.

Ik wil euro’s op mijn bankrekening horen rollen in plaats van krekels tsjirpen.

BEELD JE EENS IN DAT…

JE STRUGGLES VERDWIJNEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON?

… grote kosten geen verrassing meer zijn omdat je tot in de puntjes bent voorbereid?

… je nooit meer aan je spaargeld hoeft te knibbelen om iets nieuws voor jezelf of je kinderen te kopen?

de volgende rekening die in je bus valt je geen paniekaanval meer bezorgt?

… je zonder schuldgevoel en vol zelfvertrouwen geniet van een leuke aankoop of een weekendje weg?

… je nooit meer teleurgesteld je euro’s zit te tellen aan het einde van de maand?

… je precies weet hoeveel je uitgeeft en wat er binnenkomt en zo met gemak je doelen haalt?

Vertel ‘ns: hoe zou dat voelen?


Vertel ‘ns: hoe zou dat voelen?

Too good to be true?

INTEGENDEEL!

Trust me on this one: leven zonder financiële kopzorgen is perfect mogelijk.

Hoe dan, Djennah?! Door stap voor stap inzicht te krijgen in je geldzaken en aan de slag te gaan met een kick-ass, concreet en efficiënt plan.

En laat dat nu precies zijn wat je in deze cursus leert. Het enige wat jij hoeft te doen? Geloven dat je het waard bent en je inschrijven. De rest? Dat doen we samen. I got you!

Jouw financieel strak plan

Dankzij deze videotraining bouw je stap voor stap je persoonlijke financiële plan op. Bye bye financiële vraagtekens! Ben je klaar om een zorgeloos leven te leiden?

 

Lessons

WAT JE LEERT

De sterkte van deze cursus? Hij begeleidt je stap voor stap van a tot z. Zo weet je precies hoe alles werkt en sta je zelfverzekerd in je schoenen wanneer de volgende grote rekening in de bus valt. Concreet werk je rond 3 blokken:

Financiële basiskennis

Back to basics, daar starten we mee. Want een huis is maar zo stevig als zijn fundering! Welke factoren spelen een belangrijke rol bij je inkomsten en uitgaven? Met welke terugkerende kosten moet je rekening houden? In een handige Excel breng je al die informatie in kaart. Check!

Planning en rust

Zorgeloos genieten met een cocktail in de hand? Dat kan pas als je een waterdichte financiële planning hebt. Je leert hoe je je inkomsten het beste spreidt, hoe je een buffer opbouwt voor grote rekeningen en maakt een solide spaarplan voor de toekomst.
Nog een daiquiri, iemand? 

Money mindset & more

Geld dient niet om louter te overleven, wel om het beste uit je leven te halen. Je leert om geld niet te zien als een nachtmerrie, maar als een flow van energie die je leven des te aangenamer maakt. Trust me, jij bent veel meer waard dan het geld op je bankrekening.
Hoog tijd dat jij dat zelf ook ziet!

Wat je krijgt

Z

de online videocursus die je bekijkt op je computer, tablet of gsm

Z

meer dan 5u aan video’s en leuke bonussessies

Z

het uitgebreide pdf-werkboek als extra ondersteuning bij de videolessen

Z

kickass-oefeningen die je aan het denken zetten en blijven prikkelen

Z

mijn superhandige budgettool waarmee jij al je financiële info meteen bij de hand hebt

Z

templates en checklists om alle info in te vullen en af te vinken

Z

online toegang tot het leerplatform +een community met gelijkgestemde zielen

IS HET FINANCIEEL STRAK PLAN PERFECT VOOR JOU? DOE DE CHECK!

HET ANTWOORD IS ‘JA’ ALS JE ER MINSTENS EENTJE HEBT AFGEVINKT.

De moed zakt je in de schoenen als je aan je geldzaken denkt.

Je verdient goed, maar het lukt je niet om (meer) te sparen.

Je hebt geen idee waar je geld aan het einde van de maand naartoe is.

Je wil op elk moment voorbereid zijn op financieel zware kleppers.

Je wil bewust en zonder schuldgevoel kunnen genieten van toffe extra’s.

Je wil je gelukkiger voelen, zonder financiële kopzorgen.

Goed nieuws: met een klik op de knop start je je reis naar je mooiste leven. Kies de formule die bij je past en doe jezelf levenslang plezier cadeau.

Dankzij Djennah & haar financieel-strak-plan-cursus heb ik eindelijk mijn administratie op orde. Ik heb na 2,5 maanden mijn eerste spaardoel gehaald en ik heb een overzicht over mijn inkomen en uitgavens. Mijn vriend vroeg me gisteren ‘voor wat zijn we eigenlijk allemaal verzekerd?’. Budgettool open en hupla, hallo overzichtje! Als ik een vraag heb, antwoordt zij vriendelijk & zo snel mogelijk terug. Dikke merci Djennah!
LOUISE JOSTEN

Jouw financieel strak plan student

BETAALOPTIES

DE PRIJS DIE BIJ JOU PAST.

Ik gun iedereen, ongeacht je budget, een zorgelozer leven. En precies daarom bepaal jij helemaal zelf op welk tempo jij de cursus betaalt. In een keer of in zes? Jij kiest!

EENMALIG

 

279

Toegang tot alle modules

DRIE BETALINGEN

 

101

Toegang tot alle modules

ZES BETALINGEN

 

52

Toegang tot alle modules

Waarom voor deze cursus kiezen?

VEEG DIE LAATSTE TWIJFELS VAN DE BAAN

Bleek uit de check dat deze cursus jou op het lijf geschreven is, maar twijfel je toch om je in te schrijven? Weet je eigenlijk wel hoe het moet? Vind je het een te grote investering?

Reality check 1

je weet hoe je gezond moet eten en sporten, en toch zou je een coach inhuren. Waarom dan geen coach voor je financiële gezondheid? Die is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid, om van de impact op je mentale gezondheid nog maar te zwijgen.

Reality check 2

 

als je vandaag geen spaarpotje opzijzet voor je pensioen, kom je later in de problemen wanneer je niet meer mag of kunt werken. Be smart, en investeer nu al in ‘later’.

Reality check 3

investeren in deze cursus is investeren in een beter leven. Het plan dat we hier samen opbouwen zorgt ervoor dat jij (nog beter) gaat leven, in plaats van overleven. Je hebt er maar één, maak er het beste van zonder je hoofd te breken over je financiën.

WIE MAAKTE DEZE CURSUS

ONTMOET DJENNAH A.K.A DE BUDGET BRUNETTE

Voel je je overweldigd door alle financiën die op je afkomen? Barst je van de zorgen en de stress? Ik begrijp je helemaal. Want ik was jou. Enkele jaren geleden zat ik zelf in het oog van de financiële storm. Door een samenloop van persoonlijke omstandigheden, een slechte gezondheid en een gebrekkige planning bereikte ik mijn dieptepunt. 

Zo kon het niet verder. Ik had een jonge dochter en wilde – zoals elke ouder – haar het beste van het beste geven. Dus gooide ik het roer om en bedacht ik een plan om er weer bovenop te komen. Met succes! Ondertussen hielp ik meer dan honderd mensen om hetzelfde te doen. En nu, nu is het aan jou.

Met mijn eigen ervaringen, die van anderen rondom me en enkele opleidingen onder de arm ontwikkelde ik Jouw Financieel Strak Plan. Ik laat je niet aan je lot over: stap voor stap neem ik je mee door het hele proces via video’s, het handige werkboek en de tools die ik speciaal voor jou ontwikkelde.

Aan het einde van deze cursus heb jij de rust gevonden waarnaar je al zo lang op zoek bent. Hoe geweldig klinkt dat?


FaQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb ik een laptop nodig?

Het leuke aan deze cursus is dat het platform waarop hij staat een eigen app heeft. Je kan deze dusn makkelijk ook bekijken op je telefoon of tablet. Het werkboek is een PDF dus ook dit kan je op beide toestellen zeker en vast bekijken.

Hoe gaat het juist in zijn werk?

Na het voltooien van de betaling krijg je een mail met je bestelbevestiging. Daarbij zit ook je factuur. Daarna krijg je nog een mail van HUDDLE. Dit is het online leerplatform waarop de cursus staat. Via deze mail kan je een wachtwoord kiezen en kan je inloggen op het platform.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal.

Finance is forever en dus je toegang ook. De modules op het platform en de downloads zijn dan ook levenslang beschikbaar.

Waarom zou ik voor jou kiezen?

Omdat ik nog niet zo lang geleden in jouw schoenen stond. Door mijn eigen struggles weet ik precies waar jouw pijnpunten liggen en wat je nodig hebt om dat droomleven te leiden. Mijn eigen ervaringen heb ik aangevuld met verschillende opleidingen om je zo nog beter te kunnen helpen. 

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Omdat wij bij Budget Brunet ons aanbod toegangkelijk willen houden voor iedereen kan j eervoor kiezen om in delen te betalen. Opgelet! De volgende maand zal het bedrag op de zelfde datum als je inschrijving van je rekening gaan.

Baby steps

EERST EEN KLEINERE STAP?

EERST EVEN POOTJE BADEN.

Wil je nog niet meteen in het diepe springen maar eerst een teentje in het water steken? I get that. Investeren in jezelf voelt soms een beetje eng. Je hoeft dan ook niet meteen all the way te gaan! Je kan ook gedeeltelijk zelf aan de slag.

Speciaal voor jou maakte ik de JFSP-minitraining: één onderdeel uit de grote JFSP-cursus aan een supervoordelig tarief!

 

Het ideale voorgerecht.

In de JFSP-minitraining krijg je een voorsmaakje van de grote cursus. Je krijgt toegang tot één module (module 3) waarin ik je vertel hoe je je geldzaken plant. De rest doe je helemaal zelf. Van een challenge gesproken!

Toch liever een stevigere basis voor een gegarandeerd resultaat op lange termijn? Dan is de uitgebreide JFSP-cursus de allerbeste keuze.

BETAALOPTIES

DE PRIJS DIE BIJ JOU PAST.

Ook voor de minitraining koos ik voor de optie om in delen te betalen. Dit om het echt toegankelijk te maken.

Prijs

99

Toegang tot Module 3 JFSP cursus

Mini versie Budget Brunette-tool

Toegang tot community

Betalen in 1,2 of 3 keer

MORE QUESTIONS?

Zit je nog met twijfels? Of bleef een vraag onbeantwoord? Blijf er niet mee zitten en mail me! I’d love to help.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.