21,99

Exclusief €5,99 verzending.
Afhaling ook mogelijk in Kruibeke

Let’s talk money. Het eerste Vlaamse boek speciaal geschreven voor vrouwen die hun relatie met geld willen verbeteren. Geen saai boek over financiën, maar een vlot leesbaar boek met hier en daar een grappige noot. Dit boek zal ervoor zorgen dat jij de nodige actie zal nemen op vlak van jouw persoonlijke financiën.

Van je dagelijkse administratie tot het uitbouwen van een duidelijke planning voor je geldzaken, niks blijft onbesproken. Aan de hand van een duidelijk stappenplan met bijpassende oefeningen ga jij aan de slag om je financiële kopzorgen voorgoed te vergeten.

Wat dit boek uniek maakt

  • Het meest complete vlaamse handboek over persoonlijke financiën.
  • Geschreven op basis van kennis en eigen ervaringen.
  • Voor en door een vrouw.
  • Kick-ass oefeningen die ervoor zorgen dat jij actie gaat nemen.
  • 2 in 1 hand- én werkboek.

Eerst en vooral wil ik je proficiat wensen: je leverde een degelijk onderbouwd en goed gestructureerd boek af, dat ook heel motiverend aanvoelt en vlot leest.

Ik weet zeker dat heel wat vrouwen hier echt geholpen mee kunnen zijn. Chapeau, echt!

Werknemer uitgeverij Lannoo

Gratis events in de week van het G€ld
Let's talk Ka-ching!

🚀  klaar om je financiële situatie naar een hoger niveau te tillen?
💶 Wil je meer controle over je geld en je financiën op orde krijgen?

Dan heb ik goed nieuws voor je! De Ka-ching! c(r)ash course week komt eraan en het is het feestje dat je bankrekening nodig heeft!

Tijdens de week van 20/03 - 26/03 krijg je toegang tot gratis workshops, exclusieve audio's en werkboekjes die je zullen helpen je financiën op orde te krijgen en je bank- en spaarrekening weer tot leven te wekken.

Op 20, 21, 22 en 23 maart geef ik live workshops via zoom van 19u30 tot 20u30 waarin ik mijn unieke framework uitleg waarmee je concrete stappen kunt zetten om je financiële situatie te verbeteren.

En als klap op de vuurpijl maak je kans op een Budgetpakket ter waarde van €797,-!

Schrijf je nu in voor de Ka-ching! c(r)ash course week en word de CFO van je eigen feestrekening! Ik zie jou op 20 maart,

Liefs Djennah

.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.