fbpx

Lets meet with

Team Budget Brunette

HEY FRIEND!

IK BEN ZO BLIJ DAT JE HIER BENT!

Als budget coach en financieel trainer wil ik een verschil maken in jouw mindset! Het is mijn missie om geld voor iedereen opnieuw een leuk en bespreekbaar onderwerp te maken. Ik geef eerlijk advies en luister met oprechte interesse naar de dingen die jou zorgen baren.

Wat mij als coach uniek maakt in mijn vak is de ervaringsdeskundigheid die ik heb. Ik heb harde lessen geleerd uit enkele financieel zware jaren en deel deze kennis dan ook maar wat graag met jou, Gezien het feit dat ik het zelf meemaakte ben ik de geknipte persoon om jou op de juiste weg te helpen. Want zeg nu zelf, zou jij zwemles volgen bij iemand die zelf niet kan zwemmen?

FUN FACTS ABOUT ME

IK BEN SOMMELIER VAN OPLEIDING EN LUST GEEN WIJN.

Ik durf te wedden dat je die niet zag aankomen. Tijdens mijn secundaire schooljaren zat ik op hotelschool PIVA te Antwerpen. Ik kreeg er ondermeer het vak drankenkennis en scoorde daar op mijn eind examen niet minder dan 98% op en dat terwijl ik helemaal geen wijn lust!

FUN FACTS ABOUT ME

IK KAN NIET ZEGGEN “IK BEN NIET MOE” ZONDER TE GEEUWEN.

Echt waar, hoorde je ooit zoiets idioots?! Telkens ik tegen iemand wil zeggen dat ik niet moe ben, kan ik mij niet houden om meteen daarna te geeuwen. Van een contradictie gesproken.

Ik keek ooit in een lege portomonee

Je zou het misschien niet meteen verwachten van een budgetcoach, maar ook ik keek ooit in een lege portomonee. Sterker nog ik heb een flinke schuldenberg weggewerkt en zo heb ik op de harde manier geleerd om met geld om te gaan. Ik werd slachtoffer van een fraudezaak en ik was plots aangewezen op €50 per week voor mijn boontjes te doppen. Makellijk? Helemaal niet!

Ik had op dat ogenblik 2 keuzes. De eerste keuze die ik kon maken was mijzelf in het slachtoffer dekentje wikkelen en hopen dat alles vanzelf zou overwaaien. Ik kan je zeggen dat deze optie in weinig gevallen ook echt een oplossing zou zijn. Mijn tweede optie was de feiten onder ogen zien, mijn verantwoordelijkheid nemen en kei hard vechten.

Was het mijn schuld dat ik schulden had?  Ergens wel… Was het verstandig om mijzelf dit te blijven verwijten? Dat zeker niet. Die energie kon ik voor heel veel anderez dingen gebruiken en dat is dan ook precies wat ik deed!

Van slachtoffer naar docent

Toegegeven, het was geen makkelijk pad, maar achteraf gezien heeft het mij meer opgebracht dan alleen een zware les.

Ik zorgde voor een ommekeer van 360 graden in mijn leven en ik las elk boek en volgde elke cursus die ook maar een beetje in de buurt kwam van geldzaken. Zo zorgde ik er op minder da drie jaar voor dat mijn schulden weggewerkt waren en dat ik opnieuw een mooi toekomst beeld had voor mezelf en mijn dochter.

Nu enkele jaren later heb ik uit de donkerste periode van mijn leven de best mogelijke uitkomst kunnen halen. Vandaag vul ik mijn dagen met het helpen van mensen die meemaken wat ik vroeger meemaakte of die simpelweg meer uit hun geld willen halen.

Sinds kort ga ik daar nog een stapje verder in en ben ik docent budgetcoaching aan de avondschool. Ik ga vanaf heden dus ook andere mensen opleiden tot budgetcoach. Zo hoef ik jou niet alleen te redden. Met een sterke achterban bereik je meer dan in je eentje.

Let's meet!

Wil jij graag advies op maat voor je een keuze maakt? Dat kan! Boek een gratis adviesgesprek.

Mmmm cookiessss.