fbpx

5 Tips om de brandstofprijzen te overleven

10 maart 2022

 

€97 !!     💸💸💸💸💸💸💸
Heeft er iemand nog een tweedehands step staan? GEEN elektrische aub #Dasookeenprobleem.

Nee serieus, mijn gat doet er nog zeer van… Mijn mond viel open van verbazing toen ik het bedrag zag na het tanken. Even voelde ik mij echt wereldvreemd. Ok de prijzen zijn omhoog aan het gaan… MAAR DIT?!


Lees hieronder mijn 5 tips om je tankbeurten te minderen

🚲 I know babe… Ik doe het ook niet graag, maar ons billen en portemonnee gaan ons dankbaar zijn. Tenzij je een elektrische hebt… 😭

🏎️💨 Traag geraak je er ook. Toegegeven ik durf ook op zijne staart trappen. Helaas verbruik je dan echt wel veel meer. Om nog maar te zwijgen over de 👮🚓. 100 km/u bespaart je 25% tov 130. Ook rijden aan een gelijkmatig tempo kan je flink doen besparen.

📲🎤🎧 Schakel je energievreters vaker uit. GPS, GSM, verwarming, airco, ramen toe, zetelverwarming, voor- en achterruit verwarming… I know we zijn allemaal een beetje verwend he?!

👠 Ditch the dirt. Hoe leuk het ook is om een week te kunnen wonen en eten in je auto. Al dat extra gewicht is een killer voor je benzine niveau. *Djennah haalt de schoenen uit haar auto*

🚦  Stoppen? Laat je auto uitbollen, zo hoef je niet steeds te remmen en opnieuw op te trekken. Ook nog eens goed voor je remmen dus win win. Disclaimer: indien niet uitgebold aan de lichten is het hoogst aangeraden alsnog de remmen te gebruiken.😂

Zorg ervoor dat jij klaar bent om deze prijzen op te vangen en maak dat je een goede financiële basis en voorbereiding hebt!
Ga naar de link in bio en schrijf je in voor Jouw financieel strak plan (JFSP) en zet je geldzorgen om in een degelijk plan!

Jouw financieel strak plan

WELCOME

Categorieën

You May Also Like…

F*ck money stress

F*ck money stress

Fuck Money Stress Wat zeg je? De prijzen zijn enorm gestegen de laatste tijd? Dat was me echt nog niet opgevallen!...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mmmm cookiessss.